PŘÍPRAVA

30 minut

OBTÍŽNOST

snadné

DOBA VAŘENÍ

35 minut

POČET PORCÍ

1 porce

SDÍLEJTE RECEPTY

Dejte vědět svým přátelům


SLOŽENÍ

1 plechovka tuňáka Rio Mare Natura po 56 g

100 g kuskusu

100 g cherry rajčat

hrst jemně nasekané petrželky

hrst jemně nasekané máty

½ malé plechovky kukuřice

⅓ salátové okurky

½ citronu

25 g nasekaných černých oliv

35 g sýru feta

2 lžíce extra panenského olivového oleje

sůl a černý pepř podle chuti

POUŽITÝ PRODUKT

Stampa ricetta

DOPORUČENÁ KONZUMACE:

POSTUP

1   V kastrůlku dejte vařit 500 ml vody, vložte do něj kuskus a uvařte ho podle návodu na obalu. Po uvaření sceďte a nechte vychladnout.

2   Nasekejte petržel, mátu, černé olivy. Rozpulte cherry rajčata. Okurku a sýr feta nakrájejte na kostičky. Do velké mísy dejte uvařený kuskus. Smíchejte cherry rajčata, černé olivy, petržel, mátu, sýr feta, kukuřici, tuňáka a okurku.

3   Vymačkejte šťávu z citronu a smíchejte se zbytkem ingrediencí v míse. Poté zakápněte asi 2 lžícemi extra panenského olivového oleje. Dobře promíchejte.

4   Dochuťte solí, černým pepřem a ozdobte několika černými olivami.

5   Naservírujte na talíř.


DOBROU CHUŤ!

Stampa ricetta Stampa ricetta

NUTRIČNÍ HODNOTY

Bílkoviny

g

Kalorie

Kcal

Sacharidy

g

Tuky

g

POSTUP PŘÍPRAVY

krok 1

krok 2

krok 3

Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic.

Ondřej Kolář
fotbalový brankář

Recepty našich sportovců

 
Bramborový salát s tuňákem, zeleninou a zakysanou smetanou

 
Čočka a brambory dušené s tuňákem

 
Kuskus s tuňákem a zeleninou („to go“)

 
Rigatoni s tuňákem

 
Salát s tuňákem, zeleninou a ovocem („to go“)

 
Salát se zeleninou, kuskusem a tuňákem

 
Svačina: Cizrnové placky s tuňákem a paprikou

 
Svačina: Sendviče s tuňákem a vařeným vejcem

 
Těstoviny s tuňákem, rajčaty a vlašskými ořechy