PŘÍPRAVA

30 minút

OBTÍŽNOST

snadné

DOBA VAŘENÍ

30 minut

POČET PORCÍ

1 porce

SDÍLEJTE RECEPTY

Dejte vědět svým přátelům


SLOŽENÍ

1 plechovka tuňáka Rio Mare Natura po 56 g

150 g brambor

½ malého celeru

1 mrkev

1 petržel

50 g nakládaných okurek

sůl

pepř

1 vejce natvrdo

125 ml zakysané smetany

½ lžíce dijonské hořčice

šťáva z nakládané okurky

POUŽITÝ PRODUKT

Stampa ricetta

DOPORUČENÁ KONZUMACE:

POSTUP

1   Brambory uvařte ve slupce, oloupejte, nakrájejte na malé kostičky, smíchejte s nastrouhanou vařenou zeleninou, nastrouhanou kyselou okurkou, tuňákem, vařenými a vychladlými vejci nakrájenými na malé plátky.

2   Smíchejte dijonskou hořčici se zakysanou smetanou. Osolte, opepřete a dejte vychladit. Dochuťte šťávou z nakládané okurky podle chuti.

3   Naservírujte na talíř.


DOBROU CHUŤ!

Stampa ricetta Stampa ricetta

NUTRIČNÍ HODNOTY

Bílkoviny

g

Kalorie

Kcal

Sacharidy

g

Tuky

g

POSTUP PŘÍPRAVY

krok 1

krok 2

krok 3

Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic.

Ondřej Kolář
fotbalový brankář

Recepty našich sportovců

 
Bramborový salát s tuňákem, zeleninou a zakysanou smetanou

 
Čočka a brambory dušené s tuňákem

 
Kuskus s tuňákem a zeleninou („to go“)

 
Rigatoni s tuňákem

 
Salát s tuňákem, zeleninou a ovocem („to go“)

 
Salát se zeleninou, kuskusem a tuňákem

 
Svačina: Cizrnové placky s tuňákem a paprikou

 
Svačina: Sendviče s tuňákem a vařeným vejcem

 
Těstoviny s tuňákem, rajčaty a vlašskými ořechy