Tuňák se zelenými fazolkami, fazolemi a mátou

Složení

pro 4 porce:
3x 80 g balení tuňáka Rio Mare v extra panenském olivovém oleji
150 g měkkých zelených fazolek
100 g vařených červených fazolí Kidney
1 jarní cibule
1 malý řapíkatý celer s listy
1 malý salát
hrst čerstvé máty
30 g extra panenského olivového oleje
hrst sezamových semínek

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v extra panenském olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Fazole opláchněte a vařte je ve vroucí slané vodě asi 20 minut.

    2. Nakrájejte cibuli a celer, vložte do misky, přidejte tuňáka a jemně promíchejte.

    3. Smíchejte uvařené a dobře odkapané zelené fazole, červené fazole a tuňáka se zeleninou, přidejte najemno nakrájený salát, poté doplňte čerstvou mátou, opečeným sezamem a pokapte olejem.