Tuňák se salátem z pomerančů a červené cibule

Složení

pro 4 porce:
160 g odkapaného tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě
1 pomeranč
¼ červené cibule
1 lžíce extra panenského olivového oleje
snítka divokého fenyklu
sůl a pepř podle chuti

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Oloupejte pomeranč a pečlivě odstraňte pecky. Rozdělte pomeranč na dílky a opatrně odstraňte tenkou slupku. Můžete vykrájet i jednotlivé segmenty. Vše dělejte nad mísou, abyste si uchovali kapající šťávu.

    2. V míse smíchejte dílky pomeranče, olej, pomerančovou šťávu, najemno nakrájený fenykl, cibuli a ochuťte solí a pepřem.

    3. Rozprostřete tuňáka na talíř a navršte na něj pomerančový salát. Ihned podávejte, nejlépe s křupavou bagetou.