Tortilla plněná salsou criolla a tuňákem
![](https://www.riomare.cz/wp-content/uploads/2021/03/Tortilla-plněná-salsou-criolla-a-tuňákem.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
Složení
Suroviny na 4 porce:
4 pšeničné tortilly
4 rajčata
1 červená cibule
8 stroužků česneku
1 červená paprika
1 žlutá paprika
vinný ocet
olivový olej
hrst sekané plocholisté petrželky
sůl
pepř
100 g rukoly
2x 80 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji s citronem a černým pepřem
4 pšeničné tortilly
4 rajčata
1 červená cibule
8 stroužků česneku
1 červená paprika
1 žlutá paprika
vinný ocet
olivový olej
hrst sekané plocholisté petrželky
sůl
pepř
100 g rukoly
2x 80 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji s citronem a černým pepřem
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.cz/wp-content/uploads/2021/03/Tortilla-plněná-salsou-criolla-a-tuňákem.jpg)
Příprava
Rajčata zbavíme semínek, papriky vyčistíme a vše nakrájíme na malé kostičky. Cibuli nakrájíme najemno, česnek nasekáme a vše smícháme s krájenými rajčaty, paprikami, olivovým olejem, petrželkou, solí a pepřem.
Tortilly na pánvi ohřejeme a do každé zabalíme salsu, rukolu a trhaného tuňáka.