Topinka s tuňákem a ztraceným vejcem

Složení

pro 4 porce:
1 silný krajíc domácího chleba
tuňákový krém Rio Mare Paté
1 vejce
½ červené cibule
hrst salátových listů
extra panenský olivový olej
1 lžička octa
sůl a čerstvě mletý černý pepř

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Paté tuňákový krém, tuňáková paštika

Objevte více

Příprava

    1. Opečte chléb na grilu. Mezitím nakrájejte cibulku najemno a nechte na pánvi s trochou oleje a solí zesklovatět.

    2. Uveďte do varu hrnec s vodou a octem. Když se voda začne vařit, rozklepněte do vody vejce a vařte 3 minuty, dokud se bílek nezpevní.

    3. Na chléb položte salát, namažte ho bohatou vrstvou tuňákového krému, přidejte vejce a posypte osmahlou cibulkou a trochou pepře. Podávejte ihned.

    Tip šéfkuchaře:

    Odstartujte ráno touto chutnou snídaní a doplňte ji jablečnou šťávou.