Sendvič s tuňákem, grilovanými artyčoky a na slunci sušenými rajčaty

Složení

pro 4 porce:
4 křupavé housky se semínky
2x 120 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
8 grilovaných artyčoků
4 na slunci sušená rajčata naložená v oleji
160 g roztíratelného smetanového sýra
několik lístků bazalky
černý pepř na dochucení

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Housky rozpůlíme. Artyčoky rozložíme na silnější dílky a sušená rajčata nakrájíme nahrubo.

    2. Spodní část housky silněji namažeme smetanovým sýrem, poklademe kousky tuňáka, artyčoky a sušenými rajčaty.

    3. Ozdobíme natrhanými lístky bazalky a pepřem. Přiklopíme druhou půlkou housky a podáváme.

    4. Housky také můžeme před naplněním zlehka po několik minut opéct, aby byly křupavější.