Sendvič s tuňákem, grilovaným artyčokem a sušenými rajčaty

Složení

pro 4 porce:
4 sendviče ve francouzském stylu
2x 120 g balení tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
8 artyčoků na grilu konzervovaných v oleji
4 sušená rajčata v oleji
160 g smetanového sýra
několik listů bazalky
černý pepř

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Rozpulte sendviče, nakrájejte artyčoky na silné plátky a sušená rajčata nahrubo nasekejte.

    2. Velkoryse natřete sýr dovnitř sendvičů, vložte nasekaného tuňáka, artyčoky a sušená rajčata.

    3. Doplňte listy bazalky, posypejte pepřem, zavřete sendviče a dobře je stiskněte.

    4. Sendviče můžete před naplněním na chvíli zahřát, aby byly ještě křupavější.