Pizza s tuňákem, sušenými rajčaty, celerem a rukolou

Složení

Ingredience na pizzu:
500 g hotového pizzového těsta
1x 160 g balení tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
40 g sušených rajčat v oleji
300 g mozzarelly
2 polévkové lžíce strouhaného parmezánu
malé řapíkatý celer
hrst rukoly
extra panenský olivový olej

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Rozehřejte troubu na 210 °C a nakrájejte mozzarellu na kostky.

    2. Namažte plech na pečení pizzy, položte těsto a přitiskněte jej prsty, namažte olejem.

    3. Nakrájejte rajčata na malé kousky, smíchejte je s mozzarellou a parmezánem a vše rozložte na těsto.

    4. Pizzu vložte do horké trouby a pečte ji asi 20 minut nebo dokud není dobře upečená.

    5. Na čerstvě upečenou pizzu přidejte odkapaného a nakrájeného tuňáka, ochuťte jemně nakrájeným celerem a položte čerstvou rukolu; hned servírujte.