Pita chléb s tuňákem a grilovanými paprikami

Složení

pro 4 porce:
tuňákový krém Rio Mare Paté
grilovaná žlutá paprika
několik malých podlouhlých rajčat
několik lístků rukoly
extra panenský olivový olej
sůl

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Paté tuňákový krém, tuňáková paštika

Objevte více

Příprava

    1. Nejprve ogrilujte papriku. Dejte ji do rozpálené trouby, až se na ní objeví tmavé skvrny, z trouby ji vytáhněte a na chvíli přikryjte, aby se vám lépe loupala. Oloupanou papriku zbavenou jádřince podélně rozpulte.

    2. Na proužky papriky naneste bohatou vrstvou rybího krému a srolujte je do malých roliček.

    3. Nakrájejte rajčata na čtvrtky a ochuťte je olejem a solí.

    4. Rozkrojte chléb na polovinu, aby jej bylo možné plnit. Naplňte ho tuňákovými rolkami, ochucenými rajčaty a lístky rukoly.

    Podávejte ihned.