Parmezánové mini muffiny s Paté z tuňáka

Složení

na 12 muffinů:
2 balení Paté z tuňáka Rio Mare
120 g mouky
1 vejce
40 ml extra panenského olivového oleje
60 ml mléka
40 g nastrouhaného parmezánu
1/2 sáčku instantního droždí na slané koláče
sůl a pepř

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Paté tuňákový krém

Objevte více

Příprava

    1. Vejce rozšlehejte v misce elektrickým šlehačem, pomalu přidávejte mléko, vmíchejte mouku, prášek do pečiva a parmezán a pokračujte ve šlehání ještě minutu, poté dochuťte solí, přidejte olej a hodně pepře.

    2. Nalijte směs do 12 malých silikonových forem lehce vymaštěných a posypaných moukou, pečte v předehřáté troubě při 180° asi 12 minut nebo dokud nejsou muffiny nafouklé a zlaté.

    3. Muffiny nechte vychladnout, vyjměte je z forem, ozdobte je bohatě Paté a naaranžujte na talíř.