Kanapky s paté z růžového lososa Rio Mare s pomerančem, jarní cibulkou a koprem

Složení

pro 4 porce:
1 balení paté z růžového lososa Rio Mare
1 bageta
1 pomeranč
1 červená jarní cibulka
snítka kopru
20 g extra panenského olivového oleje
sůl a pepř

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Paté lososový krém

Objevte více

Příprava

    1. Bagetu nakrájíme na krajíčky, které zprudka opečeme.

    2. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka; kůru z pomeranče nastrouháme, pomeranč oloupeme a rozkrájíme pomerančovou dužinu.

    3. V míse smícháme dužinu z pomeranče, jarní cibulku a pomerančovou kůru, dochutíme olejem, špetkou soli a řádnou porcí pepře.

    4. Na každý krajíček opečené bagety dáme trošku směsi, každou kanapku pak ozdobíme kopečkem lososového paté Rio Mare, na který položíme kousek snítky kopru.