Hamburger s tuňákem

Složení

pro 4 porce:
2x 160 g plechovky tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
6 plátků toastového chleba
1 vejce
2 lžičky hořčice
1 větvička petrželky
1 jarní cibulka
2 lžíce majonézy
extra panenský olivový olej

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Odřízněte okraje z plátků toastového chleba a toasty rozemelte v kuchyňském robotu, abyste získali měkké chlebové kousky.

    2. Vložte chlebové kousky do misky, přidejte dobře odkapaný tuňák, jemně nakrájenou jarní cibulku a petržel, majonézu, hořčici a vejce a promíchejte.

    3. Vypracujte hamburgerovou směs, zahřejte lehce naolejovanou pánev, a pak do ní vložte hamburgery. Opečte z obou stran. Hamburger je hotový, když se povrch změní na zlatohnědou barvu.

    4. Podávejte s bramborovými chipsy.