Grilované filety z makrely se zeleninou a středomořskou omáčkou

Složení

pro 4 porce:
4x 120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenském olivovém oleji
1 lilek
2 cukety
1 červená paprika
1 větvička rozmarýnu
1 svazek petrželky
½ citronu bio kvality
70 g extra panenského olivového oleje
sůl a černý pepř podle chuti

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Grilované filety z makrely v extra panenském olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Rozetřete kůru citronu a vymačkejte šťávu z citronu. Nakrájejte petrželku a rozmarýn a smíchejte v misce všechny ingredience. Přidejte ¼ kávové lžičky soli, černý pepř a olivový olej a vyšlehejte všechny přísady vidličkou.

    2. Nakrájejte lilek a cukety na plátky a papriku na proužky.

    3. Opečte zeleninu na grilu, vyjměte z plamene a připravte si předem připravenou vinaigretovou omáčkou.

    4. Grilované filety z makrely podávejte se zeleninou a vinaigretovou omáčkou.