Bruschetta s tuňákem a zelenou omáčkou

Složení

pro 4 porce:
8 plátků bagety
240 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
1 vařené vejce
petržel
1 lžíce kaparů v octě
1 stroužek česneku
1 čerstvá chilli paprička

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Odstraňte listy ze stonků natě petržele. Nasekejte najemno spolu s kapary a česnekem a vložte do mísy. Přidejte chilli papričku nakrájenou na kroužky a vařené vejce nakrájené na kousky. Přidejte trochu oleje z tuňáka a promíchejte.

    2. Plátky bagety opečte na grilu nebo na pánvi a omáčku dejte na opečenou bagetu. Na omáčku položte dobře odkapané kousky tuňáka a ihned podávejte.