Bramborový salát s tuňákem a octem balsamico

Složení

pro 4 porce:
3 brambory
1 malý květák
2x 160 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
1 l zeleninového vývaru
několik kapek octa balsamico
olivový olej

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Oloupejte a nakrájejte brambory, květák rozdělte na menší kousky, uvařte vývar a vařte v něm zeleninu po dobu 20 minut. Zeleninu slijte, propláchněte studenou vodou a znovu nechte odkapat.

    2. Zakapejte zeleninu trochou olivového oleje, přidejte dobře odkapané kousky tuňáka, pokapejte octem balsamico a ihned podávejte.

    Tip pro servírování:

    Podávejte s těstovinami a lehkou rajčatovou omáčkou a kouskem ovoce, a budete mít menu zdravé a lehké.