PŘÍPRAVA

30 minut

OBTÍŽNOST

snadné

DOBA VAŘENÍ

25 minut

POČET PORCÍ

1 porce

SDÍLEJTE RECEPTY

Dejte vědět svým přátelům


SLOŽENÍ

1 konzerva tuňáka Rio Mare Leggero po 60 g

100 g špaget

10 cherry rajčátek

1 cibule

3 stroužky česneku

několik listů bazalky

hrst vlašských ořechů

20 g extra panenského olivového oleje

sůl

pepř

POUŽITÝ PRODUKT

Stampa ricetta

DOPORUČENÁ KONZUMACE:

Oběd nebo večeře po tréninku

POSTUP

1   Cibuli a česnek nakrájejte a poté smažte na pánvi s olejem.

2   Po blanšírování přidejte rajčata a odstraňte kůži rajčat, ochuťte solí, pepřem a bazalkou.

3   Přidejte vařené těstoviny, tuňáka a promíchejte.

4   Naservírujte na talíř a doplňte vlašskými ořechy.


DOBROU CHUŤ!

Stampa ricetta Stampa ricetta

NUTRIČNÍ HODNOTY

Bílkoviny

31g

Kalorie

809Kcal

Sacharidy

94g

Tuky

33g

POSTUP PŘÍPRAVY

Krok 1

Krok 2

Krok 3


Nejdůležitější je, aby člověka bavilo to, co dělá. Mě baví makat, až to bolí, a odměnou jsou pak závody, kde se tu dřinu snažím prodat.

Ondřej Tunka
kajakář

Recepty našich sportovců

 
Čočka a brambory dušené s tuňákem

 
Kuskus s tuňákem a zeleninou („to go“)

 
Salát s tuňákem, zeleninou a ovocem („to go“)

 
Svačina: Cizrnové placky s tuňákem a paprikou

 
Svačina: Sendviče s tuňákem a vařeným vejcem

 
Těstoviny s tuňákem, rajčaty a vlašskými ořechy