PŘÍPRAVA

20 minut

OBTÍŽNOST

snadné

DOBA VAŘENÍ

10 minut

POČET PORCÍ

1 porce

SDÍLEJTE RECEPTY

Dejte vědět svým přátelům


SLOŽENÍ

2 konzervy tuňáka Rio Mare Natura po 60 g

1 vejce bio kvality

50 g smetanového sýru

1 malá červená cibule

snítka petrželky

1 lžíce hořčice

nakrájený černý chléb

POUŽITÝ PRODUKT

Stampa ricetta

DOPORUČENÁ KONZUMACE:

Jako svačinka, 2 až 3 hodiny před tréninkem

POSTUP

1   Vařte vejce ve vroucí vodě po dobu 8 minut, pak ho oloupejte a nakrájejte.

2   Nakrájejte cibuli a petržel.

3   Do misky vložte tuňáka, sýr, nakrájenou cibuli, vejce a hořčici a vše dohromady promíchejte.

4   Plátky chleba potřete připravenou směsí, nakrájejte sendviče a zabalte je s sebou na cestu.


DOBROU CHUŤ!

Stampa ricetta Stampa ricetta

NUTRIČNÍ HODNOTY

Bílkoviny

42g

Kalorie

553Kcal

Sacharidy

42g

Tuky

23g

POSTUP PŘÍPRAVY

Krok 1

Krok 2

Krok 3


Nejdůležitější je, aby člověka bavilo to, co dělá. Mě baví makat, až to bolí, a odměnou jsou pak závody, kde se tu dřinu snažím prodat.

Ondřej Tunka
kajakář

Recepty našich sportovců

 
Čočka a brambory dušené s tuňákem

 
Kuskus s tuňákem a zeleninou („to go“)

 
Salát s tuňákem, zeleninou a ovocem („to go“)

 
Svačina: Cizrnové placky s tuňákem a paprikou

 
Svačina: Sendviče s tuňákem a vařeným vejcem

 
Těstoviny s tuňákem, rajčaty a vlašskými ořechy