PŘÍPRAVA

30 minut

OBTÍŽNOST

snadné

DOBA VAŘENÍ

20 minut

POČET PORCÍ

1 porce

SDÍLEJTE RECEPTY

Dejte vědět svým přátelům


SLOŽENÍ

1 konzerva tuňáka Rio Mare Leggero po 60 g

40 g mouky z cizrny

40 g vody

1 jarní cibulka

30 g olivového oleje

paprika

sůl

POUŽITÝ PRODUKT

Stampa ricetta

DOPORUČENÁ KONZUMACE:

Jako svačinka, 2 až 3 hodiny před tréninkem

POSTUP

1   Cibuli nakrájejte na tenké plátky.

2   Cizrnovou mouku vložte do mísy, přidejte vodu a rozšlehejte vidličkou. Ochuťte solí a cibulí.

3   Nalijte olej na nepřilnavou pánev, po rozehřátí vložte vždy lžíci směsi a opékejte placky z obou stran.

4   Na placky dejte tuňáka, přidejte trochu cibule a posypte paprikou.


DOBROU CHUŤ!

Stampa ricetta Stampa ricetta

NUTRIČNÍ HODNOTY

Bílkoviny

25g

Kalorie

541Kcal

Sacharidy

24g

Tuky

37g

POSTUP PŘÍPRAVY

Krok 1

Krok 2

Krok 3


Nejdůležitější je, aby člověka bavilo to, co dělá. Mě baví makat, až to bolí, a odměnou jsou pak závody, kde se tu dřinu snažím prodat.

Ondřej Tunka
kajakář

Recepty našich sportovců

 
Čočka a brambory dušené s tuňákem

 
Kuskus s tuňákem a zeleninou („to go“)

 
Salát s tuňákem, zeleninou a ovocem („to go“)

 
Svačina: Cizrnové placky s tuňákem a paprikou

 
Svačina: Sendviče s tuňákem a vařeným vejcem

 
Těstoviny s tuňákem, rajčaty a vlašskými ořechy