PŘÍPRAVA

25 minut

OBTÍŽNOST

snadné

DOBA VAŘENÍ

20 minut

POČET PORCÍ

2 porce

SDÍLEJTE RECEPTY

Dejte vědět svým přátelům


SLOŽENÍ

2 konzervy tuňáka Rio Mare Leggero po 60 g

2 mrkve

½ červená cibule

200 g zelených lusků

1 pomeranč

50 g malin

extra panenský olivový olej 20 g

sůl

pepř

POUŽITÝ PRODUKT

Stampa ricetta

DOPORUČENÁ KONZUMACE:

Oběd před tréninkem

POSTUP

1   Fazole oloupejte, nakrájejte na polovinu, vařte v osolené vodě po dobu asi 15 minut a následně sceďte.

2   Mrkev oloupejte a nakrájejte na plátky, cibuli nakrájejte najemno.

3   Pomeranč oloupejte ostrým nožem, abyste odstranili bílou část, nakrájejte na malé plátky.

4   Zeleninu a ovoce vložte do krabičky, přidejte tuňáka, ochuťte olejem, solí a pepřem. Podávejte s plátky chleba.


DOBROU CHUŤ!

Stampa ricetta Stampa ricetta

NUTRIČNÍ HODNOTY

Bílkoviny

23g

Kalorie

351Kcal

Sacharidy

22g

Tuky

16g

POSTUP PŘÍPRAVY

Krok 1

Krok 2

Krok 3


Nejdůležitější je, aby člověka bavilo to, co dělá. Mě baví makat, až to bolí, a odměnou jsou pak závody, kde se tu dřinu snažím prodat.

Ondřej Tunka
kajakář

Recepty našich sportovců

 
Čočka a brambory dušené s tuňákem

 
Kuskus s tuňákem a zeleninou („to go“)

 
Salát s tuňákem, zeleninou a ovocem („to go“)

 
Svačina: Cizrnové placky s tuňákem a paprikou

 
Svačina: Sendviče s tuňákem a vařeným vejcem

 
Těstoviny s tuňákem, rajčaty a vlašskými ořechy