Filety sardinek s mangoldem a cizrnou

Složení

pro 4 porce:
2x 105 g Rio Mare filety sardinek v olivovém oleji
200 g předvařené cizrny
600 g mangoldu
1 sladká cibule
1 citrón bio kvality
40 g extra panenského olivového oleje a pepře podle chuti

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Filety sardinek v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Zahřejte v pánvi olivový olej, přidejte nakrájenou cibuli a osmahněte dozlatova.

    2. Přidejte mangold nakrájený na malé kousky, osolte a pár minut orestujte.

    3. Přidejte cizrnu, mírně promíchejte a odstraňte z plamene.

    4. Rozdělte mangold a cizrnu do čtyř mís, na salát vložte filety sardinek, posypte strouhanou citrónovou kůrou, zakápněte několika kapkami citronové šťávy a dochuťte čerstvě namletým černým pepřem.