Filety sardinek s grilovanými plátky polenty a zelenou omáčkou

Složení

pro 4 porce:
105 g Rio Mare filety sardinek v olivovém oleji s chilli papričkou
200 g hotové uvařené a pokrájené polenty
hrstka nasekané petrželky
1 cibule
20 g másla
20 g olivového oleje
60 ml mléka
sůl podle chuti

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Filety sardinek v olivovém oleji s chilli papričkou

Objevte více

Příprava

    1. Ogrilujte polentu na horkém grilu.

    2. Nakrájejte cibuli a smíchejte ji v pánvi s máslem a olejem.

    3. Přidejte nakrájenou petrželku a mléko, osolte a odstraňte z plamene.

    4. Potřete plátky polenty cibulovou omáčkou, 2 až 3 filety sardinek poklaďte na plátky polenty a posypte čerstvou petrželkou.