Filety sardinek s grilovanými lilky

Složení

pro 4 porce:
2x 105 g Rio Mare filety sardinek v olivovém oleji s chilli papričkou
1 velký lilek
pár větviček bazalky
½ hlavičky česneku
20 g kapar, dobře opláchnutých
30 g oliv
extra panenský olivový olej
sušené oregano
sůl podle chuti

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Filety sardinek v olivovém oleji s chilli papričkou

Objevte více

Příprava

    1. Ogrilujte polentu na horkém grilu.

    2. Nakrájejte cibuli a smíchejte ji v pánvi s máslem a olejem.

    3. Přidejte nakrájenou petrželku a mléko, osolte a odstraňte z plamene.

    4. Potřete plátky polenty cibulovou omáčkou, 2 až 3 filety sardinek poklaďte na plátky polenty a posypte čerstvou petrželkou.