Filety sardinek s bramborami a pomerančovou šťávou

Složení

pro 4 porce:
3x 105 g Rio Mare filety sardinek v olivovém oleji s chilli papričkou
3 vařené brambory
1 malá červená cibule
½ pomeranče
40 g extra panenského olivového oleje
1 větvička petržele
sůl podle chuti

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Filety sardinek v olivovém oleji s chilli papričkou

Objevte více

Příprava

    1. Nakrájejte cibuli. V hrnci zahřejte olivový olej, přidejte cibuli a osmahněte do zlatova.

    2. Přidejte šťávu a kůru pomeranče, nastrouhanou nebo nakrájenou na proužky. Osolte a vařte nad nízkým plamenem, dokud nebudou přísady dobře spojeny a omáčka se nazahustí.

    3. Přidejte nakrájenou petrželku a odstraňte z plamene.

    4. Nakrájejte brambory a připravte je na misku. Poklaďte filety sardinek s chilli papričkou, posypte cibulkou a zakápněte pomerančovou omáčkou.