Pizza Mediterranea s tuňákem a červenou cibulí

Složení

pro 1 pizzu:
400 g hotového těsta na pizzu
160 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
250 g dřeně čerstvých rajčat
1/2 červené cibule
200 g sýru mozzarella
olivový olej
oregano
sůl

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Nakrájejte cibuli na velmi tenké plátky, mozzarellu na kostky, dřeň z čerstvých rajčat smíchejte se špetkou soli a oregana. Přidejte trochu odkapaného tuňáka s rajčaty a lehce promíchejte.

    2. Umístěte plát těsta na pizzu na plech vymazaný olivovým olejem, a pokryjte rajčatovým saucem a tuňákem, následně cibulovými kroužky a kousky mozzarelly.

    3. Pečte v předem vyhřáté troubě při teplotě 220° C po dobu asi 40 minut.

    Tip šéfkuchaře:

    Ti nejlepší šéfkuchaři mají vždy jednoduché triky jak změnit obyčejný recept na skvělý pokrm. Jak? Stačí mít správné kuchyňské pomůcky a ingredience, abyste vytvořili skvělá jídla ve Vaší kuchyni.